Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Ψηφιακές Εκτυπώσεις Φωτογραφιών

Η ομάδα hyperfocal συνεργάζεται με ολοκληρωμένο ψηφιακό εργαστήριο και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψηφιακής εκτύπωσης φωτογραφιών σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Όλα τα κοινά μεγέθη φωτογραφιών εκτυπώνονται σε επαγγελματικό εκτυπωτή τύπου inkjet και επαγγελματικό φωτογραφικό χαρτί Kodak δίνοντας σαφώς ανώτερο αποτέλεσμα από τις εκτυπώσεις τεχνολογίας dye sublimation που χρησιμοποιείται στα φωτογραφικά κιόσκια πολυκαταστημάτων, βιβλιοπωλείων και αλυσίδων κινητών τηλεφώνων. Τα πιο κοινά μεγέθη εκτύπωσης φωτογραφιών είναι:

  1. 10x15
  2. 13x18
  3. 15x21
  4. 20x25
  5. 20x30
  6. 30x40

Για την εκτύπωση φωτογραφιών τοπίων χρησιμοποιείται επαγγελματικός εκτυπωτής Canon τεχνολογίας inkjet με 10 διαφορετικά μελάνια και το αντίστοιχο επαγγελματικό φωτογραφικό χαρτί glossy. Τυπικές διαστάσεις για φωτογραφίες τοπίου είναι οι:

  1. Α4
  2. Α3
  3. Α3+ (Super A3)

Στις υπηρεσίες ψηφιακής εκτύπωσης συμπεριλαμβάνονται και αυτές της εκτύπωσης φωτογραφίας σε ατελάρωτο καμβά, τελαρωμένο καμβά, καθώς και σε plexi-glass πάχους 3cm.

Η χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας εγγυάται εκτυπώσεις που χαρακτηρίζονται από τα ζωηρά και κορεσμένα χρώματα, την υψηλή ανάλυση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχής στο χρόνο.